Коптильня горячего копчения Премиум
Коптильня для горячего копчения из металла толщиной 2 мм, решетка из нержавеющей стали в 2 яруса , рассчитана до 5 кг продуктов. Оборудована системой для подвесного копчения, в комплекте 5 крючков из пищевой нержавеющей стали.
Завдяки кришці будиночком весь конденсат який випаровується у процесі приготування не потрапляє на продукти копчення, а рівномірно стікає в гідрозатвор.
Принцип роботи коптильні :
- Встановлюємо коптильню на джерело тепла ( відкритий вогонь або електроплиту).
- Насипаємо на дно коптильні тріску або тирса і зверху ставимо піддон для стікання жиру .
- Ставимо сітку і рівномірно розкладаємо продукт .
- Накриваємо кришкою і наливаємо воду в гідрозатвор. Якщо дим потрібно відводити зверху на штуцер надягаємо силіконову шлангу і виводимо її в витяжку або на вулицю.
- Час приготування їжі методом гарячого копчення залежить від рецепту і типу продуктів, в середньому від 20 хвилин до години.
Завдяки коптильні ви зможете швидко приготувати м'ясо, сало, овочі, рибу.
Продукти виходять рум'яні і ароматні
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Джерело диму | Тріска, Тирса |
Джерело тепла | Відкритий вогонь, Пальники |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Конструкція | Цілісна |
Матеріал | Сталь |
Разове завантаження коптильні | До 5 (кг) |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Товщина матеріалу | 2 мм |
Форма | Прямокутна |
Габаритні розміри | |
Вага | 9 кг |
Висота коптильні | 300 мм |
Довжина коптильні | 450 мм |
Ширина коптильні | 300 мм |
Розміри коптильної камери | |
Висота | 230 мм |
Довжина | 350 мм |
Ширина | 250 мм |
Комплектація | |
Гачки для підвішування риби | 5 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 566 ₴